Blog Akak



Lame tak update,skang ni tgh kumpul duit nak beli kamera baru...kamera sekarang gambar dah teruk sikit...qashrina masih lagi membesar..

Hari nak promote blog akak membantu mane yang patut,akak ni dari dulu memang suka memasak dan sekarang ni concentrate on cakes,her speciality now..

Sebelum ni buat part time je and now full time..so saja membantu kakak yang tercinta..kalo ikut selama fadli makan kek or kuih yang akak buat memang sedap la...tapi lain orang lain citarasa die..so ni tunjuk skit screen shot blog akak fadli,,sape yang berminat klik la dekat blog list tu title From Mie and Ilin's Kitchen...

2 comments:

zmah said...

Teruskan penulisan blog anda kita boleh berkongsi idea.

Michael said...

what....

Design by Blogger Templates